Vijesti

Misteriozna žena u Kojiminoj novoj igri je Elle Fanning

Hideo Kojima nastavlja malim koracima otkrivati konture svoje nove igre. Samo dan nakon nove zagonetke otkriveno je njezino djelomično rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje “tko sam ja” koje je popratio obris misteriozne žene prije tri tjedna, Kojima je jučer dao novu smjernicu –  “odgovor na pitanje ‘tko’ bit će u sljedećem ‘gdje’”, a danas je kompletno otkrivena misteriozna žena.

Radi se o glumici Elle Fanning, za koju zasad još ne znamo kakvu ulogu će imati u Kojiminom novom projektu. Sve “vuče” na novi Death Stranding, o kojem se i šuška već neko vrijeme.

No kako je došlo do Elleinog otkrivanja? Na PAX sajmu u Australiji posjetitelji su pronašli QR kod, čijim skeniranjem se otvara link na stranicu Kojima Productionsa i lik Elle Fanning. Tko zna koliko sličnih linkova još ima, a samo čekaju na otkrivanje.

Elle Fanning poznata je po utjelovljenjima snažnih ženskih likova, a najbolje poznamo po ulozi Katarine Velike u HBO-ovoj TV seriji The Great, biopicu o spisateljici Mary Shelley te kao Alice iz SF filma Super 8.

Povezano