Vijesti

Miyazaki o novom Bloodborneu: “To je naslov koji nam je jako drag…”

U razvogoru za Eurogamer, glavna figura unutar FromSoftware studija Hidetaka Miyazaki upitan je o igri Bloodborne, PS4 ekskluzivi koja danas drži gotovo pa mitski status, a njegov nastavak ili reizdanje na novim konzolama zaziva se uoči svake veće prezentacije novih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je naslov koji nam je jako drag, jednako drag kao i fanovima, jako sam sretan što je jako puno ljudi strastveno oko igre”, poručio je, pa potom implicira da nema smisla raditi remake na generaciji konzola sličnoj prethodnoj.

“Stvari koje niste bili u mogućnosti napraviti na prethodnoj generaciji hardvera, načine na koje niste mogli prikazati određene izraze lica, novi hardver to ponekad omogući”, dodaje.

Istovremeno smatra kako nova generacija, premda možda nije omogućila nešto što ranije nije bilo moguće, je ipak dobra za igrače i industriju, jer omogućuje većem broju igrača igranje još više igara. Bloodborne je, opet implicira, već igriv na PS5. Doduše, ne u 60 FPS-a, ali je igriv.

Dakle, da rezimiramo, ne očekujte prerađeni Bloodborne ni neki novi Bloodborne u neko skorije vrijeme. Tko zna, možda na PlayStationu 6, kada hardver ponudi nešto što ranije nije bilo moguće ostvariti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano