Vijesti

Moder je otkrio kako pristupiti starom PS Storeu, opet možete iz browsera kupovati Vita i PS3 igre!

Kada je Sony isključio mogućnost posjeta staroj web trgovini mnogi su smatrali da je gotovo sa kupnjama igara za Vitu, raznim filterima i boljim načinima pretraživanja videoigara. Od 21. 10. prošle godine novi Store uklonio je mogućnost kupovinu Vita i PS3 igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moder SilicaAndPina se definitivno nije složio sa tim. Otkrio je da Sony nije uklonio u potpunosti uklonio staru trgovinu, već je samo odstranio par HTML fileova koju su automatski isključili mogućnost ulaska na stranicu.

Nakon toga je kreirao plugin za Firefox putem kojega ponovno možete pristupiti staroj trgovini i najnormalnije kupovati igre. Ja upravo kupujem neke Vita naslove.

Kako pristupiti starom Storeu? Dovoljno je instalirati ovaj plugin za Firefox i to je to! Ako naiđete na problem (a vjerojatno nećete), ovdje pronađite kompletne video upute i rješenje nekih od poteškoća.

Korisnici Chromea i ostalih internetskih pretraživača – je li ovo dovoljan razlog da instalirate Firefox? Smatrate li da bi Sony mogao ostaviti ovaj, nazovimo ga tako – retro glitch?

Povezano