Vijesti

Moderi najavljuju remake Fallouta 1 u pokretaču Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas će dobiti dodatan razlog za instalaciju, pored toga što je sama igra inače odlična. Naime, grupa modera najavila je remake čitave Fallout 1 igre u pokretaču Fallout: New Vegas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mod pod imenom Fallout the Story prikazan je na stranicama NexusModsa i predstavlja još uvijek nedovršenu viziju kako bi Fallout 1 trebao izgledati u nešto modernijem grafičkom ruhu.

Interplay je Fallout 1 izdao davne 1997. godine, a glavna misija u igri bila je naći prijeko potrebnu vodu za stanovnike podzemnog skloništa, iz kojeg ste bili prisiljeni izići i uputiti se u pustolovine po radioaktivnim pustošima. Za razliku od originala, ovaj mod donijet će mnogo veće sličnosti s novijim Fallout nastavcima, točnije New Vegasom. Tako sada možete očekivati i igranje iz prvog lica, dijalog, kretanje i borbu praktički pretočenu iz F: NV. Dijalozi dakako nemaju originalnu glasovnu podlogu s obzirom da moderi nemaju prava na originalni sadržaj iz Fallouta 1, pa je taj dio dodan naknadno.

Isto tako, u igri će biti standardni Pip-Boy, uređaj unutar igre i ujedno sučelje korišteno za pregled sadržaja koje pokupite, statistiku lika i pogled na mapu. Srećom ili na nesreću, zadržane su i posebnosti iz Fallouta 1, poput slučajnih susreta s neprijateljima i mogućnosti bijega.

Moderi ističu kako rad na Fallout the Story dobro napreduje, a ako vam to nešto znači, Vault 13 i Vault 15 su dovršeni, Shady Sands je praktički gotov, Junktown je na 50%, dok na ostalim lokacijama rad tek počinje.

Kako se bliži datum završetka, tako vjerojatno raste i zadovoljstvo nostalgičara, kao i znatiželjnika koji žele vidjeti kako je to izgledalo na samim počecima Fallout serijala, samo ovaj put u modernijem izdanju.

Prikaz gameplaya

https://www.youtube.com/watch?v=tUoVeT-fIGY

Igra

Povezano