Vijesti

Modern Warfare II bi mogao imati ekskluzivnu podršku za PSVR 2

Kako se uskoro bliži Sonyjev event State of Play (točnije 2.6.) sada već na površinu isplivavaju svakakve glasine. Jedna od njih je i ova Twitter objava ispod:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako će paralelno sa službenim izlaskom igre 28.10.2022. PlayStation 5 igrači trebali imati mogućnost potpune imerzije igranjem u VR mogu na PSVR 2 uređaju. S obzirom da se u službenoj Sonyjevoj objavi govori o tome kako će se za State of Play prikazati ponešto igara za budući VR uređaj i još je stavljen naglasak na 3rd party studije, možda ćemo zbilja nešto od Call of Duty napucavanja vidjeti i u tom obliku.

Shodno svemu tome, to znači da bi PSVR 2 također već trebao biti spreman i prije nego što se nagađalo. Dakle, po nekakvoj logici, ako Sony govori da ima 20ak igara spremnih, a MWII će izaći s podrškom 28.10. tu negdje bi onda i PSVR 2 već trebao biti dostupan. Bilo kako bilo, vjerojatno ćemo bolje znati stanje stvari 2.6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano