Vijesti

Molitva bogovima se isplatila! Uskoro ćemo dobiti “Shadow of the Colossus” fiks na PS5

Svi ćemo se složiti da je Bluepointov remake Shadow of the Colossus igre bio super i jedan od oglednih primjeraka kako se posao radi. Ipak, od toga su prošle otprilike 3 godine i mi igrači nikad nismo dobili neki novi nastavak, nešto slično barem… The Last Guardian je ipak nešto sasvim drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali ne zadugo! Očigledna prilična inspiracija gorespomenutom igrom je bila dovoljna da developerski trojac pod imenom No Matter Studios uzme stvari u svoje ruke i počne raditi igru pod nazivom Praey of the Gods. Premisa je prilično jednostavna. Bačeni ste na otok gdje vlada vječna zima u svrhu vraćanja balansa na isti. Kako to napraviti? Ubijte Boga u bogovima! (Tvoje lice) zvuči poznato? Da, SotC vibra se širi nenormalnom brzinom.

Ali da ne bude sve slično, ima tu mehanika kao što je glide ili klanje protivnika u maniri još jedne igre iz koje Praey of the Gods vuče inspiraciju. Tako je! Izgleda da je The Legend of Zelda: Breath of the Wild nepresušna muza brojnim developerima današnjice. Uostalom, evo i kratak gameplay foršpan da vidite kako to izgleda u pokretu:

Očekuje se da će Praey for the Gods izaći u prvom kvartalu 2021. godine za PS5, a ako silno želite isprobati igru, Steam early access verzija je već vani i može biti vaša za nekih 16ak eurića. Pa kad već nema novog Shadow of the Colossusa na vidiku, ostaje nam da se pomolimo bogovima!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano