Vijesti

Mračni AAA RPG veterana CD Projekta ušao u alpha fazu razvoja

Početkom 2022. direktor The Witchera 3 Konrad Tomaszkiewicz otkrio je svoj novi studio. U Rebel Wolves okupio je veterane iz CD Projekta, rade na AAA dark fantasy RPG-u u Unreal Engineu 5, a sada im se pridružilo još jedno veliko ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je Konradov brat Mateusz Tomaszkiewicz koji je bio zadužen za dizajn questova u The Witcheru 3 i ekspanzijama te djelovao kao quest director na projektu Cyberpunka 2077. Posljednje dvije godine proveo je u Riotu gdje je radio kao dizjanjer naracije za League of Legends.

Sada je stigao bratu i bivšim kolegama u Poljsku, u Rebel Wolves studio, gdje je odabran kao kreativni direktor, a kako se čini, rade nešto veliko u okviru slobode u RPG-evima.

RPG s velikom slobodom igranja

“Cilj nam je pružiti iskustvo koje će omogućiti različite izbore te prostor za eksperimentiranje kod ponovnog prelaska. Moja misija bit će pomoći svim ovim talentiranim ljudima u Rebel Wolvesu i jedva čekam da svi vide na čemu tim radi već dugo vremena”, poručio je Mateusz.

Djelom istog priopćenja iz Rebel Wolvesa poručuju kako je njihov mračni RPG ušao u alpha fazu razvoja, što znači kako igra praktički definirana, svi sistemi su na mjestu i kostur je tu, igrivo je, a sada završna faza produkcije, pa bismo ovo mogli igrati ranije nego što smo se nadali. Igru će, kažu, otkriti kasnije ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano