Vijesti

Na E3-u vidjet ćemo najavu Alien Isolationa 2?

Alien Isolation 2. Igra koju toliko želimo vidjeti, iako je prethodna igra možda najpodcjenjeniji naslov u povijesti igara. Alien Isolation pripada samom vrhu horor žanra i definitivno je jedna od najboljih Alien igara ikada napravljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je još niste odigrali, a volite horor igre i svijet Aliena, odigrajte. Na svu sreću, tijekom svih ovih godina igrači su shvatili da je (dio) kritike sasvim neopravdano pokosio igru. Tu mislimo prvenstveno na IGN.

No, izgleda da bismo mogli uskoro dobiti najavu Alien Isolationa 2. Veliku nadu nam daj zagonetni tweet pisca koji je radio na igrama kao što su
The Outer Worlds, Mass Effect, Dawngate, Asheron’s Call, Elder Scrolls Online, Magic: the Gathering i drugim manjim naslovima.

Iza zagonetne objave krije se još zagonetniji Twitter račun, no internet je “provalio” da je riječ o piscu Chrisu L’Etoile. On je stavio ovu sliku uz natpis – “uskoro.”

Jasno je na što slika aludira i svi se nadaju i vjeruju da ćemo ipak vidjeti i dobiti Alien Isolation 2. Saznat ćemo sve uskoro.

Povezano