Vijesti

Na Final Fantasy spin-offu rade kreatori Nioha ekskluzivno za PS5

Nečija kompletna E3 prezentacija zajedno sa svim najavama i trailerima procurila je među jako mali krug ljudi. Je li u pitanju Square Enix? Ne znamo, ali internetom su počele kružiti prilično uvjerljive informacije o Final Fantasy spin-offu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O glasinama prvi piše Fanbyte, prenose ga svi ostali mediji, neki istaknuti pojedinci s Resetere znakovito kimaju glavom, a nama je najbitnije od svega da na igri radi Team Ninja. Ekipa koja stoji iza Ninja Gaiden i Nioh igara.

Dva Nioha su se pokazala kao jako dobre souls like igre, a spin-off Final Fantasyja trebao bi se igrati slično. Team Ninji ovo nije prva FF igra. Već su predvodili razvoj Dissidia NT tabačine smještene u FF univerzum.

Souls like Final Fantasy radnjom je navodno najbliži prvoj igri s NES-a, a prvi prikaz trebao bi dobiti već za 2 tjedna na Squareovoj E3 prezentaciji. Ako je vjerovati glasinama, bit će PS5 ekskluziva, a kasnije bi trebao doći i na PC. Radi se o navodno najmračnijoj i najnasilnijoj FF igri dosad, a iako će se igrati slično poput Nioha, ne očekujte lijeni reskin. Bit će to punokrvni FF naslov. Tako barem kažu.

Inače, Remake remakea prve epizode Final Fantasy VII za PS5 izlazi 10. 6. Tzv. Final Fantasy VII Remake Intergrade donijet će i novu DLC epizodu u kojoj ćemo igrati s Yuffie, a na E3 očekujemo novosti i o novoj velikoj FFVII epizodi te o FF XVI koji je u razvoju ekskluzivno za PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano