Vijesti

Na Game Pass za PC prekosutra stižu Control, Desperados 3 i Outer Wilds

Jedna od najboljih igara 2019. godine, Remedyjev Control ovaj tjedan stiže u Game Pass za PC igrače, nakon što je već ranije prošlog mjeseca uvršen u ponudu i na Xboxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pridružit ćemo se jedna od najboljih igara 2020. i jedan od najboljih RTS-ova uopće Desperados 3 i akcijska avantura iz 2019. Outer Wilds. Treba li napomenuti kako se i Outer Wilds redovito pojavljuje u diskusijama za najbolju igru svoje godine? Neki ga svrštavaju i među najbolje igre generacije, a o svima trima moći ćete suditi od četvrtka.

Potvrdio je to Microsoft na Twitteru, a sretan datum je 21.1. Popis svih igara, uključujući i najpopularnije poput Among Usa, Doom Eternala, svih Forza, Halo i Gears igara igara, te preko njih 200 ostalih možete pronaći ovdje. Dok bi kasnije ovog mjeseca na Game Pass trebali doći The Medium (nova igra) te Yakuza 3, 4 i 5.

Ako još niste isprobali Game Pass, možete to napraviti za samo 1 dolar koliko iznosi cijena za prvi mjesec. Za sve naredne mjesece, pretplata na Game Pass za PC iznosi 10 dolara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano