Vijesti

Na God of War portu za PC radi eksterni studio, ali bitnije je ono što se iščitava između redova

Sony je potvrdiio Arstechnici kako na God of War portu za PC ne radi Sancta Monica studio direktno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je još ranije potvrđeno kako ekipa iz Santa Monice nadgleda projekt, na njemu radi kanadski Jetpack Interactive specijaliziran za portove. Ovo će im biti daleko najveći dosad, a dosad su radili na portovima igara poput Dark Soulsa, Zombies: Garden Warfarea i nekoliko NBA Live igara.

Teoretičarima zavjera bit će zanimljiv još jedan podatak. Jedan od Jetpackovih programera, Warren Lee, na Linkedinu je naveo i rad na God of War Ragnaroku.

Na čemu onda radi Nixxes?

Moguće da se radi o grešci, a možda je čak već dogovoreno portanje nadolazećeg Ragnaroka. Ipak, ovdje smo bliže stavu da će se port Ragnaroka za PC napraviti in-house, odnosno u Santa Monici sigurno imaju na umu i PC. Neovisno o tome namjerava li ga Sony na PC izdati za godinu, dvije ili pet.

Međutim, najvažnija vijest je ona koja se da iščitati između redaka. A ta je da Sonyjev novi studio sa znatno većim renomeom Nixxes, onaj koji je specijaliziran za portanje igara na PC, ne radi na God of Waru. Dakle, rade na nečem drugom, a ostaju im samo tri potencijalna naslova. To su redom: Ghost of Tsushima, Spider-Man (i Miles Morales) te Bloodborne.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano