Vijesti

Na internetu se pojavio Killzone The Complete Collection

Na internetu, točnije na 4chanu, pojavila se promotivna slika navodne remasterirane Killzone kolekcije. 4chan u rečenici s bilo čime vrišti “fejk!”, ali ovo je nešto što bismo svi voljeli. Zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz slike doznajemo o navodnim planovima reizdanja sva 4 dosad izdana Killzonea na velikim konzolama. Tako bi Killzone, Killzone 2, Killzone 3 i Shadow Fall na PS5 i PC trebali izaći negdje krajem 2022. godine.

I dok nam u planove za kolekciju nije teško povjerovati, jer ako ništa drugo u Sonyju barem razmišljaju o njoj i donijela bi lijepe novce uz relativno malo uloženog truda, grafika promotivnog materijala izgleda nam amaterski. Čudan omjer stranica, čudan Killzone logo, još čudniji PlayStation Studios logo…

Podsjetimo, Guerilla interno ima najmanje još jedan tim koji radi na projektu koji nije Horizon Forbidden West. Već nekoliko godina priča se o kako bi to mogao biti novi Socom ili Killzone, a ako planovi za remaster kolekcije zaista postoje, na njemu bi radio neki studio poput Nixxesa kojeg su kupili ovog ljeta.

Povezano