Vijesti

Na ovogodišnji E3 ponovno se vraća “PC Gaming Show”

Možda nema Sonyja, možda EA nije zakupio 4000m2 hale za svoju konferenciju, ali E3 je i dalje događaj koji jedva čekamo. Ipak su svoj dolazak najavili neki od najvećih developera igraće industrije, a CD Projekt Red tvrdi da im je ovo najbitniji E3 u povijesti kompanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra vijest je da se vraća i PC gaming show. Prošle godine gotovo 2 milijuna ljudi gledalo je pressicu uživo, a i ove godine će biti otkrivene ekskluzivne PC igre, a sigurno će biti riječ i o hardveru.

PC gaming je zapravo u odličnom stanju i tamo od 2015. godine je stalno u porastu tako da je jasno da ovakav jedan show nikako nije bezvezan. Danas smo svjedoci sve većeg rata oko ekskluzivnosti trgovina odnosno igara, jer otkad je Epic Games Store došao na tržište, nema mira među PC igračima.

Zabilježite si 10. lipanj u kalendar kada će biti održan PC gaming show. Bilo bi zanimljivo vidjeti Valve i Epic na istoj pozornici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano