Vijesti

Na prvoj ovogodišnjoj velikoj dodjeli nagrada izdominirao je Elden Ring, a Ragnarok je podbacio

Narednih tjedana u završnom mjesecu godine svjedočit ćemo brojnim većim ili manjim dodjelama nagrada za najbolje igre godine, a sezonu je tradicionalno otvorio Golden Joystick Awards.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na noćas održanoj gala večeri izdominirao je From Software. Ne samo da je Elden Ring osigurao nagradu za najbolju igru godine, nego je odnio ukupno četiri nagrade, više od bilo koje druge igre. S druge strane, najveći mu konkurent God of War Ragnarok nije osvojio nijednu nagradu, a bio je nominiran u dvije kategorije.

Elden Ring je osvojio nagrade za igru godine koju dodjeljuju fanovi i kritika zajedno, igru godine po mišljenju isključivo kritike, za najbolji multiplayer te za najbolji vizualni dizajn. Također, From Software je proglašen najboljim razvojnim studijem 2022.

Za najbolje pripovijedanje nagrađen je Horizon Forbidden West, a najbolji hardver je Steam Deck. Najbolja PlayStation igra je Stray, najbolja Xbox igra je Grounder, Najbolja Nintendo igra je Pokemon Legends, Arceus, a dodjelu je zaključio The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kao najiščekivaniji naslov.

Slažete li se s odabirom fanova i kritike na Golden Joystick Awardsu?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano