Vijesti

Na PS5 stigli widgeti i wallpaperi. Zasad samo odabranim igračima

Zasad samo u SAD-u, na PS5 je ažuriran Explore tab i to u najvećoj mjeri dosad. Ova velika promjena stigla je samo do nekih korisnika, a detalje dobivamo od popularnog PlayStation youtubera Mystica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća promjena su svakako wallpaperi. Sony je ubacio neke bazične osnovne wallpapere, kako statične tako i dinamične, a igrači mogu postavljati i vlastite slike iz galerije screenshotova. Nažalost, ne možete prenijeti slike s USB-a. Međutim, ako ste se slučajno ponadali, wallpaper se prikazuje samo u Explore tabu. Na ostalim djelovima sučelja, poput Storea ili u izborniku igara i dalje dominiraju njihove vlastite grafike.

Druga velika novina su widgeti. Još se ne mogu ručno mijenjati ili premještati, ali na izbor ima nekoliko vrsta i različitih rasporeda. U widgetima možete pronaći informacije poput popunjenosti diska, trofeja, stanja baterije te novosti iz odabranih igara koje pratite.

Dakle, zasad samo u SAD-u i samo nekolicini igrača. Uskoro vjerojatno i kod nas.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano