Vijesti

Na PSN-u popusti na multiplayer igre i do 80%: BF1, V, Battlefront, Dead Rising…

Nakon par tjedana bonace na PSN-u se pojavila još jedna dosta dobra akcija mutliplayer igara s nekoliko iznimaka koje se ne mogu propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, Battlefield 1 s Premium Passom i svim ekspanzijama snižen je za 80% i cijena mu iznosi manje od 60 kuna. A Battlefield V snižen je na 105 kuna što je dosta dobra cijena, no bit će u narednim mjesecima vjerojatno i niža budući da su DICE i EA nedavno izdali posljednju ekspanziju. EA je već davno odustao i od prvog modernog Battlefronta, ali za 37 kuna i s uključenim svim ekspanzijama nema se što razmišljati.

FPS-ovi, survivali i obiteljske igre

Odličan FPS smješten u doba Prvog svjetskog rata snižen je na 60 kuna. Iako je nekako prošao ispod radara, još uvijek ima aktivnih igrača online. Kad smo kod igara ispod radara, The Forest je odličan kooperativni survival i snižen je na 78 kuna, a još jedan zabavni survival koji se može igrati i kooperativno je Dead Rising 2 po cijeni od samo 37 kuna.

Popis svih ostalih igara, uključujući razne CoD igre, Titanfall 2 Ultimate Edition i razne obiteljske zabavne igre pregledajte ovdje. Što uzimate?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano