Vijesti

Na Switch dolaze The Legend of Zelda: A Link to the Past, Persona 5 i Metroid trilogija?

Uh, kakva će ovo biti radost ako ova glasina bude točna, a imamo veliki razlog za vjerovati u to. Posebice će mnoge igrače razveseliti dolazak još jedne Zelde na Switch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Switch je odavno prestao biti konzola za “djecu”

Da, Nintendo volimo uvijek vezati za dječje igre koje nitko osim djece ne igra. To ne da je pogrešno, nego je potpuno krivo. Switch danas ima toliko ogroman izbor igara i raznih žanrova da mu nitko nije blizu.

A glasine kažu da dolaze još 3 velike igre na konzolu. Fanovi su spremni platiti koliko god je potrebno da The Legend of Zelda: A Link to the Past dođe na konzolu, baš kao i Metroid Prime Trilogy.

Velika je šansa da će i doći jer je Best Buy iscurio sve prije vremena, a poznati industrijski insider Wario 64 je sve to i potvrdio. Wario64 je inače jedan od najpoznatijih, ali i najtočnih industrijskih insidera.

Podsjetimo, remake jedne Zelde je već službeno najavljen, a ova objava će tek raspametiti sve.

The Legend of Zelda: A Link to the Past izašla je davne 1991. za tadašnji SNES, i bila je jedna od najboljih igara generacije.

Dolazak Persone 5 na Switch je gotova stvar budući da je i prije ovog leaka, na službenim Atlus stranicama iscurio teaser za Switch verziju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra