Vijesti

Na Xbox Game Pass Ultimate uskoro stižu EA Play naslovi potpuno besplatno

Microsoft je najavio kako će Xbox Game Pass Ultimate i PC pretplatnici uskoro dobiti EA Play članstvo bez dodatnih troškova. Igrači će imati besplatni pristup velikom broju igara, a neke od njih su FIFA 20, Anthem, Skate, Need For Speed Heat, Mass Effect trilogija i Battlefield naslovi.

Pretplatnici će također imati raniji pristup trialima mnogih nadolazećih EA igara, kao i 10% popusta na kupnju istih. „Dolazak EA Playa na Xbox Game Pass ostvarenje je naše vizije o boljoj povezanosti igrača s igrama koje vole, kao i povezivanju igrača međusobno. Nakon pet godina pružanja pretplatničke usluge za Xbox zajednicu, uzbuđeni smo što ćemo im olakšati uživanje u oba članstva istovremeno.“, izjavio je Mike Blank iz Electronic Artsa.

Čini se kako su Microsoft i Nintendo puni ugodnih iznenađenja u posljednje vrijeme. Najava Xbox Series S konzole, kao i nadolazeći Super Mario remasteri naišli su na odobravanje diljem svijeta. Sad su sve oči uprte u posljednjeg gamerskog diva, koji je očito otišao na uranjeni zimski san. Nadamo se skorašnjem buđenju, kako bi nam kraj godine barem donekle ispunio očekivanja.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close