Vijesti

Na Xbox Game Pass Ultimate uskoro stižu EA Play naslovi potpuno besplatno

Microsoft je najavio kako će Xbox Game Pass Ultimate i PC pretplatnici uskoro dobiti EA Play članstvo bez dodatnih troškova. Igrači će imati besplatni pristup velikom broju igara, a neke od njih su FIFA 20, Anthem, Skate, Need For Speed Heat, Mass Effect trilogija i Battlefield naslovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretplatnici će također imati raniji pristup trialima mnogih nadolazećih EA igara, kao i 10% popusta na kupnju istih. „Dolazak EA Playa na Xbox Game Pass ostvarenje je naše vizije o boljoj povezanosti igrača s igrama koje vole, kao i povezivanju igrača međusobno. Nakon pet godina pružanja pretplatničke usluge za Xbox zajednicu, uzbuđeni smo što ćemo im olakšati uživanje u oba članstva istovremeno.“, izjavio je Mike Blank iz Electronic Artsa.

Čini se kako su Microsoft i Nintendo puni ugodnih iznenađenja u posljednje vrijeme. Najava Xbox Series S konzole, kao i nadolazeći Super Mario remasteri naišli su na odobravanje diljem svijeta. Sad su sve oči uprte u posljednjeg gamerskog diva, koji je očito otišao na uranjeni zimski san. Nadamo se skorašnjem buđenju, kako bi nam kraj godine barem donekle ispunio očekivanja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano