Vijesti

Nadogradnja za Elden Ring olakšala je rješavanje questova te dodala neke nove

Elden Ring je, kao i svaka druga Fromova igra atipična u pristupu prema zadacima. Tako se NPC-evi i questovi ne bilježe nigdje. Zadatke koje primite morate zapamtiti, iskusni će ih zapisati na papir, a sada je From Software olakšao jedan element tog iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon instalacije zakrpe 1,03 moći ćete obilježiti na mapi lokacije NPC-eva. Nakon prvog susreta, igra će vam ponuditi mogućnost ucrtavanja NPC-a na mapu, što će olakšati daljnje igranje. Neki od NPC-eva dobili su nove zadatke, dodan je i jedan novi (Jar-Bairn), a u određenim situacijama neke od njih je od sada moguće i summonati.

From Software je s novom zakrpom malo i balansirao. Tako će neki neprijatelji bacati više Smithing Stonea, a iste će se moći pronaći i u nešto većim količinama kod početnih trgovaca. Čitav popis popravaka i optimizacija pronađite ovdje, a ovisno o platformi, nadogradnja je teška od jedne do dvije gige.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano