Vijesti

Najavljen je Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Na PS5 u čudnom obliku

Kako se i pretpostavljalo, CD Projekt je predstavio Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Sadržavat će baznu igru zajedno sa svim ažuriranjima, uključujući i 2.0 koje je kompletno preradilo igru, te Phantom Liberty ekspanziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ultimate Edition izlazi u fizičkom i digitalnom izdanju za PC, PS5 i XSX/S, što je ujedno i prvo fizičko izdanje uopće za nove konzole. Iz nekog razloga, navodno tehničkog, fizičko izdanje za PS5 sadržavat će samo jedan disk s obvezom preuzimanja Phantom Libertyja preko interneta, dok će izdanje za XSX/S dolaziti sa tri diska te sa svim sadržajem uključenim.

Istovremeno, PC izdanje stiže s aktivacijskim ključem za GOG, što je i logično budući da diskovi već neko vrijeme nisu aktualni na toj platformi.

No da se vratimo na PS5 fizičko izdanje, nikome zapravo nije jasno zašto će Phantom Liberty izostati s diska. Javili su se i developeri nekih drugih naslova s iskustvom razvoja igara s uključenim DLC-ovima i ekspanzijama, tako da problem ne leži u tome. CD Projekt odbio je precizirati razlog izostanka ekspanzije s PS5 diskova.

U svakom slučaju, odlučili se na digitaliju ili fizikaliju, Ultimate Edition izlazi 5. 12. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano