Vijesti

Najavljen je Jagged Alliance 3, prvi nastavak legendarnog serijala nakon 23 godine

THQ Nordic igra na totalnu nostalgiju. Jučer je nakon najave Outcasta 2, nastavka igre iz 1999., najavljen još jedan nastavak još jednog zaboravljenog serijala. Jagged Alliance 3 čekali smo 23 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća nam se jedna od omiljenih strategija na poteze tog vremena. THQ Nordic obećava “pravog nasljednika”, a koliko (ni)su ostali vjerni korijenima pokazao je i prvi gameplay trailer.

Svi koji prate franšizu, sjećaju se kako ovo nije prvi put da netko obećava povratak korijenima i “pravi” nastavak Jagged Alliancea (dosadašnji pokušaji su propali). Dok su prethodnici bili mračniji i ozbiljniji, neki će reći i kompliciraniji, ovo nam se čini nekako neozbiljnije.

Neki su prvom prikazu Jagged Alliancea 3 zamjerili i tzv. xcomizaciju. Uvjereni smo da će THQ Nordic, za razliku od nekih prethodnih pokušaja, uspjeti isporučiti nastavak. a koliko će biti dobar ili loš, odnosno vjeran prethodnicima, vidjet ćemo negdje iduće godine. Ako nas pitate, xcomizacija ne mora nužno biti loš pristup.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano