Vijesti

Najavljen je Kingdom Hearts IV, započinje skroz novu priču u velikom metropolisu

Povodom proslave 20. godišnjice jednog od serijala koji je obilježio igranje, najavljen je Kingdom Hearts IV s potpuno novom pričom koja će pokrenuti novi zaplet nakon što je trojka naočigled zaključila i rasplela radnju postavljenu još u originalnu 2002. na PlayStationu 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Square kaže da će nova priča biti “epska”, a preko 3 minuta dugi prikaz u fokus stavlja Soru. “Još jednom fokus je na tebi”, poručuju developeri prije nego li se Sora probudi nakon 6-dnevnog sna u Quadratumu, gradu koji će, čini se, biti poprište događanja.

Quadratum se opisuje kao nešto dosad neviđeno u serijalu, a tako i izgleda, realistično u tolikoj mjeri da znatno odstupa od grafičkog stila koji se provlači kroz serijal. U traileru grad napada čudovište veličine nebodera, a tada se pretežito cinematični prikaz pretvara u gameplay sekvencu prepunu parkour elemenata.

U zbivanja nas uvodi Strelitzia, potpuno novi lik, na kratko se pojavljuju Goofy i Donald, a zasad nema više informacija o datumu izlaska i platformama

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano