Vijesti

Najavljen je LEAP, multiplayer FPS za do 60 igrača s pravim klasama i bez operatora

Developeri iz Blue Isle studija najavili su Leap, brzi multiplayer FPS za do 60 igrača kojem nikako neće nedostajati oružja, opreme i načina transportacije.

Prvi gameplay, koji izgleda prilično zabavno, obilježili su hooverboardovi, a tu su i kuke, jetpackovi, nešto poput letećih luftića… A nama je favorit mehanički los.

Nije battle royale

Oružja i gadgeti su futuristički, a ako ste pomislili da se radi o još jednom generičnom battle royale naslovu, developeri su napravili poseban video odgovor u trajanju čak pet sekunda. Ukratko, nije battle royale.

Puno toga je nejasno, nema informacija o modeovima, ali zato je jedna stvar kristalno čista. NEMA OPERATORA! Leap će imati četiri klase, a isprobat ga možete već 19. 1. kada kreće zatvoreno testiranje za koje se možete prijaviti ovdje.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake
Back to top button
Close
Close