Vijesti

Najavljen je MotoGP 22

Devetu godinu za redom talijanski Milestone priprema novu MotoGP igru. MotoGP 22 izlazi već za nekoliko mjeseci, a u nastavku pročitajte što nas sve čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ove godine, u suradnji s krovnom moto organizacijom dobit ćemo 120 licenciranih vozača, 20 staza, Moto 2 i 3 utrke i, što je najvažnije, MotoGP natjecanje.

Zanimljivo zvuči poseban mode u kojem će se rekreirati sezona iz 2009., jednu od najuzbudljivijih u povijesti gdje se do samog kraja vodila borba između Rossija i Lorenza, a sve će popratiti dokumentarni film trajanja više od 50 minuta. Vozit ćemo kroz ključne utrke te sezone.

“Pravi next-gen”

Milestone obećava pravo next-gen iskustvo, s boljom grafikom i animacijama, poboljšanim stazama, poboljšanim sustavom ovjesa, te realističnijom potrošnjom guma na koje će utjecati i temperatura koćnica. Sve to, kako kažu, nikada imerzivnije i realističnije.

Po prvi put u serijalu tu je split-screen za offline utrke do dva igrača, a sami i u multiplayeru vozit ćemo od 21. 4. na svim aktualnim platformama današnjice.

Povezano