Vijesti

Najavljen novi Test Drive Unlimited

Sjeća se netko od vas odličnog TDU-a koji je izašao 2006. godine? Ja sam ga osobno igrao na Xbox 360 konzoli i stvarno je riječ o fantastičnoj open world vožnji koja je za to vrijeme u mnogočemu bila revolucionarna. 2011. godine izašao je Test Drive Unlimited 2 koji ipak nikada nije bio tako dobar kao njegov stariji brat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je konačno najavljen novi Test Drive Unlimited koji nosi ime Solar Crown. Developer igre je KT Racing (bivši WRC developer koji se ranije zvao Kylotonn), a o samoj igri nažalost ne znamo puno.

Dobili smo jedan kratki teaser i to je sve. Nije poznato kada igra izlazi niti za koje platforme. Vjerujemo ipak da je riječ o PS5, XSX i PC-u.

Ono što sigurnamo znamo da je mapa (egzotični otok) igre prenesena u omjeru 1:1 i da nas očekuje ogroman open world. Nadamo se ćemo vidjeti uskoro konkretan gameplay. Biti će zanimljivo vidjeti kako će se Test Drive automobili ponašati i voziti na WRC engineu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano