Vijesti

Najavljen novi XCOM

Za par ljubitelja XCOM-a s našeg foruma i portala, stiže vjerujemo jako dobra i zanimljiva vijest. 2K Games je iznenadio sve nas i najavio XCOM: Chimera Squad koji nije nastavak na XCOM 2, već više predstavlja svojevrsni samostalni spin-off u serijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja igre smještena je 5 godina nakon radnje XCOM-a 2 gdje ćemo voditi ekipu sastavljenu od ljudi, aliena i hibridnih likova. Neprijatelji ne žele da spomenuti savez bude uspješan i tu upadate vi i mi u akciju.

Zanimljivo je da vaša ekipa, odnosno suborci, neće biti proceduralno generirani, već ćete moći odabrati između 11 likova, a svaki od njih ima svoje posebne specijalnosti i moći.

Velika novina je novi Breach Mode, a još veća novina je promjena u turn-based sustavu. Firaxis tu promjenu naziva Interleaved Turns – sustav borbe u kojem borci unutar oba tima mogu vući poteze, a da ne moraju čekati full squad. Imate sve bolje objašnjeno gore u videu.

Igra izlazi na Steam već idući petak 24. travnja i sve do 1. svibnja cijena igre će iznositi $10/£8.50. Nakon prvog maja, cijena igre će skočiti na $20/£17.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano