Vijesti

Najavljena je nova F1 2021 s potpuno redizajniranom karijerom

Koliko daleko ćete ići prije nego što dođete do svojeg Braking Pointa? Vrijeme je za novu sezonu F1 i službenu video igru FIA Formule 1 Svjetskog prvenstva 2021. Po prvi put od kada je Codemasters u vlasništvu Electronic Artsom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrkujući se na svom PS5, Xbox Series X | S, PS4, Xbox One ili PC putem Steama 16. srpnja, F1 2021 donosi pregršt potpuno novih značajki

Što je novo?

Braking Point

Krenite na epsko putovanje s Braking Pointom i potpuno novom pričom. Uspon iz redova Formule 2 do zvijezde u svijetu Formule 1. Iskusite životni stil na stazi i izvan nje dok zauzimate svoje mjesto u vrhuncu moto sporta. I to nije sve. Nakon svog neslavnog debija u F1 2019, Devon Butler se vraća.

Karijera za dva igrača

Novo je mogućnost igranja karijere s prijateljima, bilo u suradnji u zajedničkom timu ili u konkurenciji. Moći ćete uživati ​u dvoje bez obzira jeste li veteran ili novak u seriji.

Uskladite se s aktualnom sezonom

Značajka ‘Real-Season Start‘ u F1 2021 omogućuje vam skok u ovosezonsku akciju, s aktualnim poretkom te nakon toga može “odvoziti” ostatak sezone sa svojim najdražim vozačem.

Next Gen Experience

Po prvi puta F1 2021 dolazi na Xbox Series X | S i PS5 s vizualnim poboljšanjima i bržim vremenom učitavanja, zajedno s PS4, Xbox One i PC putem Steama.

Ako planirate nadogradnju sa starih na nove konzole, F1 2021 podržat će Xbox Smart Delivery i besplatnu nadogradnju s PS4 ako prelazite na PS5.

Značajke koje poznajete i volite iz F1 2020 kao što su Moj tim, podijeljeni zaslon za dva igrača, kraće sezone, dostupne opcije i Formula 2 se vraćaju i ove godine.

Sviđaju li vam se nove promjene? Što mislite o mogućnosti igranja karijere u dvoje? Čini nam se da su promjene dosta interesantne i mogle bi omogućiti bolju dinamiku i uživanciju u ovoj seriji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano