Vijesti

Najavljena je prva NFT konzola

Web 3 kompanija Polium, najavila je prvu NFT konzolu. Polium One je prva multi – chain konzola sposobna pokretati igre građene na različitim blockchainovima. Konzola će prema riječima developera biti dovoljno jaka za pokretanje tradicionalnih igara čime se žele približiti non NFT publici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dobrom NFT duhu, Polium One konzola bit će dostupna jedino uz kupnju “Polium Passa” što je zapravo NFT na Ethereum mreži. Kontroler će dolaziti s otiskom prsta i posebnom wallet tipkom kako biste što bezbolnije kupovali i trgovali NFT-ovima te ostalim sličnim glupostima.

Iako na konzoli rade samo 4 (slovima: četiri) čovjeka, developeri tvrde da će Polium One biti sposoban pogurati igre na na 8K rezoluciju, 120FPS-a i sve to uz ray – tracing. Jasno da im vjerujemo. Najmoćnija konzola na svijetu dolazi krajem 2024. godine. Ne zaboravite kupiti Polium Pass ako želite osigurati svoj primjerak.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano