Vijesti

Najavljena je velika Xbox Series X prezentacija

Kao što smo pisali prošlog tjedna, krajem mjeseca će biti velika Xbox Series X prezentacija, a sada smo dobili i točan datum od Microsofta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xbox Games Showcase startat će četvrtak 23. 7. u 18 sati, a trebao bi donijeti prikaz novih igara za Xbox Series X od kojih će se većina njih moći igrati i na Xbox One, budući da su iz Microsofta odlučili ne prebaciti se još neko vrijeme kompletno na novu generaciju konzola.

Trebali bismo tako dobiti prvi gameplay prikaz Halo Infinitea, novi Hellblade, Psychonauts 2, novu Forzu… Šuška se još i o Fableu 4, a navodno bi svoju igru trebao predstaviti i novi studio The Initiative.

Budući da je ova prezentacija najavljena pod “Games Showcase” imenom, teško je očekivati prikaz nove slabije konzole kodnog imena Lockhart, kao i cijene novih konzola. Iako, već je zaista vrijeme da cijene objave i Sony i Microsoft. 24. 7., jer brojimo tek mjesece od planiranog okvirnog izlaska novih konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano