Vijesti

Najavljene su nove PlayStation tenisice u suradnji s Paulom Georgeom, biste li ih nosili?

PlayStation je upravo objavio novu suradnju s jednom od najvećih NBA zvijezda. Paul George je oduševljen PlayStationom, toliko da je odlučio kreirati brendirane PlayStation tenisice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao i svi vi i ja sam fan PlayStationa cijeli moj život. Čast mi je da mogu predstaviti svoj novi projekt s mojim najdražim brandovima!”, poručio nam je Paul George.

Paul George uspoređuje svoje tenisice PG 5 sa PlayStationom – njegovu igru donose na sljedeći nivo. Na njima su zajedno radili George, Nike i PlayStation kojeg je zastupao Yujin Morisawa – dizajner PlayStationa 5.

Logo PlayStationa je na jeziku tenisice, a boje su inspirirane bojama PlayStationa 5. Bijelom površinom dominraju diskretni PS oblici kao i na DualSense kontroleru. Tenisice bi u nekim regijama trebale izaći 14. svibnja, a hoće li one ikada doći i do nas to još uvijek ne znamo. Pitat ćemo PlayStation Hrvatsku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano