Vijesti

Najnoviji izvještaj stavlja PS5 na tržište sredinom studenog

VGC javlja kako PlayStation 5 kreće s prodajom sredinom studenog. Razni izvori iz razvoja i marketinga, otkrili su kako je Sony rezervirao tjedan dana značajnih marketinških troškova koji počinje 13. studenog – što bi mogao biti konkretan datum izlaska konzole. Sredina mjeseca već se dugo vremena smatra najvjerojatnijim razdobljem izlaska zbog blagdanskih kupovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony još uvijek nije službeno potvrdio kad će njihova konzola ugledati svijetlo dana, a glavni razlog tome je Covid-19. Većina izdavača i izvora tvrde kako datum nije zapisan u kamenu zbog toga što se situacija mijenja iz dana u dan. Microsoft je dao malo konkretniji vremenski period i poznato je kako Xbox Series X zaista stiže u studenom. Ako je vjerovati VGC-u, prvi tjedan studenog je njihov trenutni plan, što im daje par tjedana prednosti pred Sonyjem.

Veliki broj igara izlazi u tjednu nakon 13. studenog, a među najiščekivanijima su zasigurno Cyberpunk 2077, Assasins Creed: Valhalla i Call of Duty: Black Ops Cold War – taman za launch next-gen konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano