Vijesti

Najpoznatija gaming Youtuberica sada je pisac za God of War studio

Nakon što je svoje ime stekla na IGN-u, a zatim i kroz Rooster Teeth podkast kojeg je nedavno napustila zbog “novih izazova”, najpoznatija gaming Youtuberica otkrila je iduću stepenicu svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alanah Pearce sada radi za studio Santa Monica, kreatore God of Wara, i to kao pisac. Tako Alanah vjerojatno neće imati preveliki utjecaj na novi God of War Ragnarok koji bismo trebali igrati naredne godine i čija priča je već zacementirana u kamen, ali svakako će raditi na drugim projektima ovog studija.

Na čemu još radi Santa Monica? Kreator God of Wara Cory Barlog nekoliko puta je dao nagovijestiti kako je novi SF svemirski IP još uvijek u razvoju, a osim toga nemamo ni najmanju ideju o drugim igrama koje ovaj studio planira. Zakopčani su do grla i ništa ne puštaju van.

U međuvremenu, Alanah je u komentarima otkrila kako unatoč svjetskoj popularnosti neće preskakati stepenice u studiju. I to je lijepo za čuti. Tako će Alanah u svoju novu karijeru krenuti kao i svi drugi, iz nule kao junior writer, a ovisno o kvaliteti rada i angažmanu napredovat će kao i njezini kolege. U Sancta Monici se pozicija treba zaslužiti.

Na novoj poziciji čestitalu su joj šef Xboxa Phil Spencer te šef Sonyjevih studija Hermen Hulst, a Alanah će se nastaviti baviti Youtubeom u slobodno vrijeme. Međutim, kako kaže, godinama je u tišini radila na ovome, pisala kratke priče i scenarije, te joj je pozicija pisca na igrama već duže vrijeme glavni životni cilj.

Kako bilo, Alanah želimo puno sreće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano