Vijesti

Nakon izlaska serije nagli rast popularnosti Fallout igara. Postavljaju se rekordi

O Fallout seriji na Prime Videu već smo pisali. Raskošnom produkcijom oduševljava, a oduševljava i pričom te pristupom, osobito po pitanju sitnih detalja koje fanovi cijene. Ocjena na IMDB-u još uvijek se drži jako visoko oko 8.7, a profitirale su i igre. Čelnici Microsofta i Bethesde mogu biti zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogu biti zadovoljni jer je primjetan popriličan rast popularnosti igara. Primjerice, Fallout 4 je s prosječnih 18-19 tisuća istovremeno aktivnih igrača na Steamu skočio do 83 tisuće, što je najviše u posljednjih osam godina. Pritom uzmite u obzir kako next-gen izdanje još uvijek nije spremno, ono će uslijediti tek 25. 4. kada očekujemo veliki val novih igrača.

Fallout 76 oborio je vlastiti rekord, ovaj apokaliptični MMO u omiljenom nam settingu dosad nikada nije izbrojao 40 tisuća igrača na Steamu. A kada smo kod omiljenoga, najomiljeniji Fallout ikada – New Vegas ovog vikenda dosegnuo je 51 tisuću igrača, najviše u posljednjih devet godina.

Dok ovo pišemo, svijetom se nastavljaju širiti lijepe riječi o seriji, broj novih Prime Video pretplatnika raste, i stvara se novi bazen obožavatelja svijeta i svjetova u kojima igrači obitavaju već desetljećima. Fallout svakako ima lijepu budućnost, a tko zna, možda ove nove okolnosti ubrzaju rad na potpuno novoj igri. Bethesda je zauzeta novim Elder Scrollsom, ali Obsidian je već pokazao i dokazao da može…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano