Vijesti

Nakon nekoliko odgoda, Everspace 2 uskoro konačno stiže na Steam i GOG

Iako je Everspace 2 bio jedna od onih uspješnih Kickstarter kampanja gdje je developer Rockfish skupio jako lijepih 620 tisuća dolara tamo davne 2019. godine, tek u ovom mjesecu, točnije 18.1. će se dogoditi izlazak early access verzije na Steam i GOG. Odgode su bile uzrokovane pandemijom koronavirusa, a zatim i izlaska Cyberpunka 2077. Ipak je bolje pričekati gotovo mjesec dana da se dojmovi nekako slegnu oko posljednje CD Projekt RED uzdanice kako Everspace 2 ne bi ostao u sjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako bi taktika Rockfisha mogla uroditi plodom, jer PC-aši su se uglavnom izdobrovoljili s Cyberpunkom, dok će konzolaši uglavnom (na žalost) mjesecima čekati na peglanje igre. A taman bi sredina prvog mjeseca mogla biti plodno tlo za izlazak Everspace dvojke. Iako ima još dosta toga za napraviti do pune igre, early access verzija obećava barem 25 sati gameplaya, 12h voice actinga za glavnu priču, ponešto side misija, 2 zvjezdana sustava i 5 brodskih klasa čiji će se broj kvartalno povećavati. Puna igra bi trebala imati dvostruku satnicu i nekoliko endgame scenarija, a izaći će tek u prvoj polovici 2022. god.

Ako ste zainteresirani, 18.1.2021. ćete za 37.99€ koliko košta early access, odabrati svoj broj i krenuti u napucavanje protivnika dok istražujete svemir u potrazi za lootom, rudariti, craftati razne stvari i slično.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano