Vijesti

Nakon novog PS Plusa, Microsoft navodno razmišlja o jeftinijem Game Passu

Kada kažemo “navodno”, onda mislimo “skoro pa službeno”, jer Windows Central kao neslužbeno glasilo Microsofta nikada ne griješi. A danas je pustio glasinu o tzv. Family Planu za Game Pass, koji bi u konačnici po svakom članu trebao ispasti jeftinije od jedinstvene pretplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je predstavljanjem PlayStation Plus Extre u načelu jeftiniji, jer kod godišnje pretplate cijene su bolje, ali to bi se moglo promijeniti uvođenjem obiteljskog plana. Kako piše uvijek pouzdani Jez Corden, Microsoft ideju razmatra već neko vrijeme, razmatra se problematika licenciranja i dogovora s izdavačima, a ovu uslugu planira pokrenuti do kraja godine.

“Daleko jeftinije”

Family Plan bi se navodno dijelio na petoro članova, a podijeljeno na petoro bit će “daleko jeftinije” od pojedinačne pretplate. Baš poput Spotifyja i Netflixa, Microsoft će prešutno dopustiti zajedničke obiteljske pretplate čak i onima koji nisu u rodu, a jedino ograničenje bit će država.

Windows Central i Jez Corden nisu dobili detalje o cijenama, a nejasno je hoće li Family Plan biti dostupan i na konzolama i na PC-ju. Ono što je jasno je to da će usluga biti otkrivena uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano