Vijesti

Nakon preskupih ekspanzija koje su se nekad nenormalno prodavale, The Simsi odlaze u F2P vode

EA je s The Sims serijalom godinama muzao igrače kojima se sviđa koncept izgradnje vlastitog toga i upravljanje životima simpatičnim Simsima. Jezgru od milijuna fanova čine karakterno ležerniji igrači, ali čini se, čak ni oni svojim novčanikom posljednjih godina nisu mogli pratiti bezbrojne ekspanzije kao nekad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je naredni korak jedini logičan. The Sims 4 od 18. 10. postaje potpuno besplatan. Oni koji su ga kupili prethodno, kao kompenzaciju dobit će paket kozmetičkih nadogradnji Desert Luxe Kit koji će vaš dom prenamijeniti u onaj poput Dona Eladia iz Breaking Bada.

I dok bazni The Sims 4 postaje besplatan, Electronic Arts je izbjegao otkriti hoće li isto biti i s ekspanzijama. A ima ih na desetine, donijele su promjene godišnjih doba, fakultete, životinje, nove poslove, holivudsku slavu, seoska domaćinstva… A ukupna vrijednost im doseže preko 1000 eura.

EA i Maxis će više o novom modelu razvoja i naplate te budućnosti Simsa otkriti baš 18. 10., a The Sims 4 bit će besplatan na svim platformama, uključujući i Xbox te PlayStation.

Igra

Povezano