Vijesti

Nakon prikaza Sonic Frontiersa fanovi traže odgodu, ali novinari ga brane

Malo kome su se svidjeli prvi prikazi Sonic Frontiersa. Isprazan svijet razočarao je mnoge u tolikoj mjeri da je na Twitteru jedno vrijeme #DelaySonicFrontiers hashtag bio jedan od najpopularnijih uopće na toj društvenoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada fanovi nečega zahtijevaju odgodu, onda znate koliko je loše. Ali ne mora biti, tvrde novinari s IGN-a, medija kojeg je SEGA odabrala za ekskluzivno predstavljanje novog Sonica.

“Vrijeme koje sam proveo s ovim ranim buildom Sonic Frontiersa odgovorilo je na jedino bitno pitanje – hoće li se Sonicov jedinstveni gameplay uspještno prevesti u otvoreni svijet? Odgovor je apsolutno DA!”, zaključio je Mitchell Saltzman s IGN-a.

ffa anketa

Može li open-world Sonic Frontiers napraviti značajniji uspjeh?

  • Ne 68%
  • Da 32%
Hvala ti 🎉

Saltzman uvjerava kako je Sonic Frontiers naslov koji jednostavno treba isprobati i tada sve legne na svoje mjesto. “Otvorite srce”, poručio je skeptičnim fanovima. Njima će se posebno svidjeti to što rješavanje zagonetki i bossova iz 3D open worlda otvara portal u klasične Sonic 2D levele, što je, pokazat će se, bitan element u igraćoj petlji novog Sonica.

Iskustva iz prve ruke možete pogledati i ispod u IGN-ovom videu. Sonic Frontiers bismo trebali igrati negdje krajem ove godine. Ako SEGA ne udovolji fanovima i odgodi ga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra