Vijesti

Nakon pritiska igrača Xbox je uklonio Xbox Series X logo s kutija

Game Pass i Xbox Series X. Najbolja pretplatnička usluga i najsnažnija konzola u gaming industriji. Odličan posao koji Microsoft odrađuje na svim poljima kvari marketing kojeg već godinama vode ljudi koji nemaju previše doticaja s igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa tako imamo mali milijun imena konzola i njihovih mogućnosti te je zaista i nama koji pratimo industriju teško to sve pratiti. Jedan od glupih poteza je i forsiranje Xbox Series X optimized bedža na fizičkim kopijama igara koji pokriva veliku površinu formata. Na najnovijem coveru novog Dirta izgleda da je Microsoft konačno poslušao igrače i ukloniti je.

Kada su iz Microsofta odlučili ne napraviti kompletnu tranziciju na novu generaciju konzola te podržavati čak 4 različite konzole istovremeno postalo je jasno kako će nastati pravi mali bosanski lonac. Za uspjeh na globalnom tržištu trebat će im malo više reda, poglavito u području marketinga. Jer ovo je samo jedan, naizgled tek manji problem, ali koji u startu može zbuniti one ležernije igrače koji čine veliku većinu financijskih prihoda gaming industrije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano