Vijesti

Nakon što je procurio očajni trailer, odgođen je Crysis Remastered

Za danas je bio najavljen prvi prikaz Crysis Remastereda i trebali smo ga gledati baš negdje u ovo vrijeme. Međutim, on je na internet procurio već jučer i bio je toliko loš da je Crytek odlučio odgoditi igru koju smo trebali igrati za 3 tjedna. Dakle, Crysis Remastered je odgođen i prije nego što je službeno predstavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije im pomogla ni činjenica kako je sama rezolucija videa bila niska što je dodatno pogoršalo dojam igrača. Kako iskreno kažu na Twitteru, svjesni su svega, svjesni su loših komentara i sada kada je stvorena loša slika remastera, odlučili su odgoditi igru za nekoliko tjedana i napraviti kompletno novi trailer.

Da nije žalosno bilo bi smiješno, ali ipak cijenimo svakog tko je spreman priznati vlastitu pogrešku i željan je ispraviti je. Pa tako i Crytek u ovom slučaju. Čekamo novi datum izlaska, a do onda, barem na PC-ju igrat ćemo se s modovima koji izgledaju višestruko bolje od ovoga.

https://www.youtube.com/watch?v=Nq5CTMoUjEQ

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano