Vijesti

Nakon što otišao, čovjek zadužen za novi Battlefield nema ništa lijepoga za reći o EA-u

Kada je došao u Electronic Arts s renomeom kreatora Halo igara, kao jedno od najcjenjenijih lica gaming industrije, Marcus Lehto bio je uvjeren kako može doprinijeti u restrukturiranju Battlefield serijala, ali sve se raspalo u dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov Ridgline studio zadužen za razvoj next-gen BF kampanje je zatvoren, on je napustio EA, a na prvu je izgledalo kako nema previše zle krvi. Ali sada se otvorio prvi put nakon odlaska.

“Nisam puno govorio jer nemam ništa pozitivno za reći o EA-u o, mom nedavnom odlasku i tome kako mnogi, uključujući moj tim, pate zbog sveopćih otkaza u industriji”, napisao je na X-u, a više od ičega govori tuđi tweet, kojeg Lehto lajka, u kojem stoji kako je EA epitom korporacijske pohlepe.

A kada smo kod lajkanja, Lehto također lajka brojne druge komentare koji ga pozivaju natrag Halou. Tko zna, imalo bi smisla.

Inače, Lehtoov Ridgeline na razvoju kampanje zamijenio je Criterion studio, nekadašnji tvorac Burnout serijala, a u recentna vremena kreator Need for Speed igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano