Vijesti

Nakon tri i pol godine, službeni Crysis Twitter je budan; Crysis se izgleda vraća

Zaista nema previše vijesti iz svijeta igara koje su zanimljive ovih dana jer kao što znate – Uskrs je. Jasno, ne slavi kompletan gaming svijet Uskrs, ali većina se tek sutra vraća na posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjećate se možda naslova po imenu Crysis? Nećemo zamjeriti ako se ne sjećate (naravno da znate što je Crysis) jer je igra nakon zadnjeg dijela nestala. Ne igra, već kompletan angažman na društvenim mrežama.

Ovo je bilo još u prosincu 2016. godine.

A onda se dogodilo ovo prije sat vremena…!

Nakon gotovo 3 i pol godine šutnje ne puknete samo neku random objavu radi reda. Nakon toliko vremena kad se probudite na društvenim mrežama, nešto želite najaviti i objaviti svijetu.

Što to? Pa, novu Crysis igru. Sve manje od toga nema smisla, i gotovo je sigurno da ćemo to i dobiti. Kada? Nadamo se vrlo uskoro.

Također se nadamo da je ovdje riječ o novom Crysisu, a ne o remakeu. Ima li smisla napraviti remake originalnog Crysisa? Tko će ga moći uopće pokrenuti?

Saznat ćemo uskoro sve. Prema broju reakcija i komentara u samo sat vremena, jasno je kako igrači, a i mi želimo next-gen Crysis. Kakva bi to vizualna poslastica mogla biti…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano