Vijesti

Nakon više od četvrt stoljeća stiže novi Battletoads

Za sve gamerske metuzaleme (u koje bih se slobodno mogao i ja lagano utrpati) stiže jedna fora informacija. Nekadašnji Nintendov 2nd party powerhouse, a sada pod okriljem Microsofta, Rare uskoro izbacuje novu igru koja bi trebala naveliko igrati na nostalgiju. A to je novi Battletoads.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je otprilike 26 godina od posljednjeg Battletoads uratka, a gaming javnost najviše pamti onaj prvi. Uvjetno rečeno to je jedna od najtežih igara ikad napravljena koja će vam poprilično istrenirati živce. Zamislite Crashov nivo Stormy Ascent samo jedno 100x teži i dinamičniji. A sada bi možda mogli dobiti slično iskustvo u modernim vremenima.

Ovaj “stajliš” trailer sa animiranim sekvencama totalno podsjeća na Cartoon Network uratke dok gameplay podjeća baš na prvi nastavak. Hoće li igra biti jednako teška, ostaje za vidjeti, ali prema viđenom, brze i frenetične akcije neće nedostajati. Isto tako, svoje uživancije ili frustracije ćemo moći dijeliti sa još dvoje prijatelja u 3 player couch co-opu. Nije loše, zar ne?

Usput je najavljen i datum izlaska, a on je 20.8.2020. S obzirom da je riječ u Rareu, ništa od PlayStation verzije, već će igra izaći na Xbox-u, Windows Storeu, Steamu i Game Pass servisu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano