Vijesti

Napokon je potvrđeno – dolazi remaster Crysis trilogije!

Nekako je bilo za očekivati da će se to dogoditi nakon remastera prvog nastavka te sada sa zadovoljstvom možemo potvrditi da je i službeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom popodneva, najavljen je remaster Crysis trilogije putem službenog Crysis Twitter računa. U kratkom traileru su prikazane sekvence iz sve tri igre te moramo priznati da se Crysis i nakon 8 godina od posljednjeg nastavka još uvijek vrlo dobro drži. Najtoplije se nadamo da su remasteri drugog i trećeg dijela izvedeni makar stepenicu kvalitetnije nego što je prvi dio, koji je vrlo oštro kritiziran te zbog toga čak i odgođen.

Međutim, trailer je malo nespretno najavio poboljšanja remastera trilogije za novu generaciju konzoli. U jednom dijelu piše da je “optimiziran za novu generaciju” dok kraj trailera otkriva da će se na novoj generaciji konzola ipak igrati kao backward compatibility igre. No taj dio smo pojasnili kada smo pisali o ažuriranju remastera prve igre za PlayStation 5 i Xbox Series S/X.

Crysis Trilogy Remastered izlazi za PlayStation 4, Xbox One, PC te Nintendo Switch za kojeg pak moramo postaviti već izlizano pitanje “can it really run Crysis“? Vlasnici PlayStationa 5 i Xboxa Series S/X će moći uživati u trilogiji kroz backward compatibility. Ukoliko ste već kupili remaster prvog dijela, drugi i treći ćete moći kupiti odvojeno od trilogije. Nema smisla da vas se tjera da dvaput kupujete istu igru, zar ne? Točan datum nije otkriven, no najavljeno je za ovu jesen.

Povezano