Vijesti

Napredak iz Modern Warfarea 2 prenijet će se direktno u ovogodišnji Call of Duty

Novi Call of Duty još uvijek nije službeno otkriven, međutim, budući da znamo kako se radi o naslovu koji je nastao iz ekspanzije za još uvijek aktualni Modern Warfare 2, jučerašnji leak nikoga nije previše iznenadio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internetom je počela kružiti informacija kako će se operatori i napredak iz Modern Warfarea 2 prenositi u ovogodišnji Call of Duty koji će, po svojoj prilici, 99,9% biti Moden Warfare 3. Također, u ovogodišnji Call of Duty navodno se vraćaju mini-mapa i Ninja perk, a perkovi općenito dolazit će u obliku fizičke opreme. Na primjeru Ninje, odlike perka donosit će odabrane čizme, dok će neke druge čizme i neka druga oprema donositi različite prednosti i nedostatke.

Sve to saznajemo iz navodnog internog alpha testiranja, a na leak se osvrnuo i službeni Call of Duty profil na Twitteru koji je pratitelje upitao – “Trebaju li se Modern Warfare 2 operatori, oružje i paketi opreme prenijeti i u Call of Duty 2023?” Oba ponuđena odgovara su – “da”.

Sve je još jednom potvrdio i novinar Jason Schreier, koji poručuje da će se ovogodišnji Call of Duty naslanjati na prethodni u svakom mogućem pogledu. Kako po pitanju priče, tako i po pitanju multiplayer sadržaja i prijenosa napretka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano