Vijesti

Nastavak igre Bloodstained: Ritual of the Night je u izradi

Za one koji nisu upoznati s ovim sada već novih serijalom, Bloodstained je produkt iza kojeg stoji Koji Igarashi – čovjek poznat po Castlevania serijalu, dok je Konami mario za nas i njih same. Symphony of the Night je meni najdraža Castlevania, a Bloodstained: ROTN je baš to još jednom – njegovo novo “dijete” koje je u potpunosti bilo financirano preko Kickstartera nakon što je Koji napustio Konami tabor. Samo da još napomenem, izdavač iza kojeg su se “utaborili” je 505 Games, a suradnja uredno “teče”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je Koji “bacio” neke brojke u kojima izjavljuje svoje zadovoljstvo navedenom igrom i kako je prošla u svijetu. Trenutno se tu radi o više od milijun prodajnih primjeraka, te podršci za sve platforme, a dogradnje i dodatni sadržaj dolazio je redovno i drago mi je da Koji radi i dalje, jer čovjek je stvarno temelj svih Metroidvania igara današnjice. Potvrdio je kako se radi na nastavku.

Za sve koji nisu odigrali spomene naslove, toplo bih preporučio Castlevaniu: SOTN i Bloodstained: ROTN – radi se o dvije genijalne igre ovog žanra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano