Vijesti

Nastavlja se razvoj Stalkera 2 ukrajinskog studija GSC Game World

Trebala je ovo biti velika godina za GSC Game World. Razvoj Stalkera 2 priveo se kraju, developeri su si uzeli dodatno vrijeme za poliranje igre, zakazali je za konac godine, a zatim se dogodio rat u Ukrajini, što je ujedno značilo i prekid razvoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada moramo štititi naše obitelji i domove“, objasnili su voditelji studija, uvjeti za neometan rad više ne postoje, međutim, čini se da je jedan dio studija sada radi s druge lokacije. Krajem ožujka pisali smo o planu developera da urede prebace u Prag, pa iako nikada nismo dobili službenu potvrdu da se migracija realizirala, jedan od developera javio je kako se rad na razvoju nastavio.

Kada je jedan od fanova na službenom Discord kanalu upitao o razvoju, jedan od developera odgovorio je – “nastavlja se”, primijetili su novinari s poljskog sitea Gry Online. Dakle, razvoj Stalkera 2 se nastavlja, međutim, lansiranje teško da će biti do kraja ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano