Vijesti

Navodno je u razvoju novi Deus Ex: “Žele napraviti sve ono što Cyberpunk nije uspio”

Nakon što je Eidos Montreal otkupljen u 300 milijuna vrijednoj akviziciji studija Square Enixa, pod vodstvom Embracer grupe navodno se jako ozbiljno razmatra povratak Deus Exu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Embracer grupa poznata je po sistematičnom oživljavanju starih IP-eva, a s obzirom na prodajne i kritičke uspjehe dva prethodnika, razvoj Deus Ex nastavka sasvim je izgledan. Kako se čini, nakon Marvel’s Guardians of the Galaxy vodstvo studija pod blagoslovom novog vlasnika ozbiljno razmišlja o nastavku. Tvrdi to Jeff Grubb.

“Još je rano, ali čuo sam da studio želi ponovno ući u Deus Ex. Žele se vratiti u to. Žele učiniti sve ono što Cyberpunk nije mogao. Vidjet ćemo što će se izroditi, ali ranije pod Square Enixom uopće nije postojala mogućnost za to”, ispričao je Grubb u Giant Bombovom podcastu.

Deus Ex serijal nalazi se na čekanju još od 2016. i relativno mlakog Mankind Divideda. Zanimljivo zvuči usporedba s Cyberpunkom, ali ona ne iznenađuje s obzirom na distopijsko cyberpunk okruženje. U svakom slučaju, ako je i u razvoju, od novog Deus Exa udaljeni smo godinama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano