Vijesti

Nintendo Direct je zakazan za danas u 16 sati

AŽURIRANJE: Nintendo je potvrdio Nintendo Direct za sutra (21. 6.) u 16 sati. Tokom 40 minuta prikazat će Pikimin 4 te još nekoliko naslova koji će izaći kasnije ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ORIGINALNA VIJEST 19. 6.: Prošlo je dosta vremena od posljednjeg Nintendo Directa, prije nekoliko mjeseci, posljednji pravio bio je još u veljači, a prema zasad neslužbenim informacijama, idući će se održati ovog tjedna.

Glasinu je pokrenuo dežurni insajder NateThe Hate, koji je twitao kako postoji 6,20% do 6,23% šanse da se ono dgodoti, s čime zapravo sugerira dva potencijalna datuma u pretposljednjem tjednu lipnja. Da bi se Nintendo Direct mogao održati 20. ili 23. 6., potvrdio je i Jeff Grubb, s čime šanse za isti značajno rastu.

Grubb poručuje i da Nintendo priprema još jedan Direct za srpanj, na što su se nadovezali i brojni drugi manji i veći insajderi gaming industrije. Zasad nemamo neku ideju koje naslove bi Nintendo mogao prezentirati na Directu, ali vjerojatno će predstaviti igre za drugu polovicu godine i polako pripremati teren za premijeru novog Switcha.

Povezano