Vijesti

NBA 2K21 na next-genu donosi čitav grad u igru i MMO elemente

Nakon što je 2K otkrio da će next-gen verzija igre donijeti gotovo fotorealističnu grafiku i novi WNBA mode, možda najveća novost zbog koje ćete htjeti imati NBA 2K21 na PS5/XSX zove se – The City. The City je zapravo nadogradnja i proširenje The Neighborhood modea koji je temelj serijala već neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo ovdje igrači neće dobiti kvart, već čitav grad. Kad prvo posjetite grad, idete u kvart koji se zove Rookieville. Samo ime sve vam kaže. To je početna stanica vašeg MMO putovanja. Rookieville je zapravo tutorial koji morate završiti da bi vam se otvorio ostatak mape, odnosno grada.

Nakon toga birate u koja od 4 kvarta/frakcije želite ući – North, South, East i West. Svaka od frakcija ima svoja neka pravila i gradonačelnika kojeg biraju igrači. Gradonačelnik je će biti izabran među igračima, a samo glasanje će se odvijati unutar igre. Konačno možete biti Bandić i graditi fontane.

Svaki mandat traje 6 tjedana, a gradonačelnik će moći birati vizualni identitet svoje frakcije, uređivati igrališta i sl.

Kako napredujete kroz Grad, tako će se pojavljivati nove stvari. Biti će puno više igrališta, pa čak i koševa koji će biti montirani u male uličice i sl. Tu ćete ako naiđete na druge igrače moći s njima baciti malo basketa ili čak napraviti pravi online turnir.

Čak postoje i NPC-ovi kao u drugim RPG/MMO igrama koji će igračima davati prave questove. Naravno da će na svakom koraku biti i dućana u kojim ćete moći kupovati kozmetičke stvari. Da, The City bi mogao biti raj za mikrotransakcije.

Koliko god nas strah da se The City ne pretvori u slavlje miktrotransakcija, toliko moramo priznati da nam The City zvuči kao fantastičan potencijal i dodatna vrijednost na igru. Vidjet ćemo sve za koji dan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano