Vijesti

Ne, Cyberpunk 2077 neće imati tzv. GTA mode

Na internetu se jučer proširila informacija kako će se Cyberpunk 2077 moći igrati kao GTA, a ta se opcija navodno trebala uključiti kroz meni. Pisalo se to i po mnogim domaćim grupama, slali ste nam poruke o tome, ali to, srećom, nije istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se pogrešnoj interpretaciji intervjua dizajnera levela Max Pears za PCgamesN. Pears je zaista spomenuo tzv. GTA Mode, ali u prenesenom značenju. Ako vam to moral dopusti i osjećate se tako, moći ćete podivljati po Night Cityju i pobiti pola grada bez razloga.

Kako kaže Pears, mnogi od testera su tako i započeli igrati Cyberpunk 2077. Igraju ga kao GTA. Međutim, budući da je igra drugačije strukturirana i pruža igračima daleko veći izbor mogućnosti, posebice u misijama, igrači s vremenom prilagode stil igranja jer jednostavno igra je takva. Međutim, dobro je znati da vas igra neće ograničavati u ničemu.

Općenito, više nego ikad za bilo koju igru na internetu često nailazimo na nerealna očekivanja igrača. Cyberpunk 2077 će očito biti velika i kompleksna igra, ali naposljetku se radi o punokrvnoj RPG igri a ne o “GTA budućnosti.”

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano